André Didier Gautier

Behandlinger: 

Filosofien om det hele menneske er vigtig for mig

Som osteopat og fysioterapeut er det mit mål at hjælpe dig hurtigt af med dine skavanker, og give dig værktøjer og viden, så problemerne ikke kommer igen.
Jeg arbejder primært med udgangspunkt i den osteopatiske tilgang til behandling og oplever, at denne behandlingsform er en af de mest alsidige og robuste, for at nå det hele menneske. Den osteopatiske tilgang til behandling går kort fortalt ud på, at finde årsagen til symptomerne og behandle denne. Jeg undersøger bevægelighed i alle typer væv og søger at kortlægge din krops stressorer.

Målet er altid at normalisere bevægeligheden så meget som muligt for at undgå uhensigtsmæssige kompensationer, der kan føre til problemer. Jeg behandler alt fra kokke til kontorfolk, (elite) sportsfolk og (super) motionister, unge og gamle. Ingen problematikker er for store eller små til at blive kikket på. Både akutte og mere kroniske problemer tager jeg hånd om. Man kan ofte lave store forskelle med en lille indsats. Men det ændrer ikke på, at det til tider kræver hårdt arbejde og svære prioriteringer for at nå derhen, hvor man gerne vil. Derfor er det vigtigt for mig, at du forstår, hvad du skal gøre, så du hurtigt og effektivt kan komme frem til det rette resultat for dig.

Priser: 

Behandling – 45 min.: 800,- kr.
Studiepris – 45 min.: 500,- kr.
Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingen.
Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves fuld betaling.
Afbud skal ske til 26 19 66 62, gautier@therehab.dk eller via vores bookingsystem.

Kontakt
E-mail: gautier@therehab.dk
Tlf.: 26 19 66 62