Emil Schouw

Stort set alle kan hjælpes, det er kun et spørgsmål om, hvor langt du er villig til at gå.

Kroppen belastes konstant af forskellige faktorer, og det er min opgave at finde frem til årsagen bag dine smerter og løse dem, for at du kan opnå en større livskvalitet. Målet er, at du bliver uafhængig af mig, og forstår, hvad du selv skal skrue på for ikke at ende i samme situation igen.

Jeg tager afsæt i den osteopatiske tankegang, hvor kroppen betragtes som en helhed, men inddrager ligeledes min viden inden for fordøjelsessystemet, kostvejledning og genetik, hvis jeg finder dette aktuelt. Jeg har tilknyttet dansere Fra Operaen/Dansk DanseTeater. Derudover har jeg stor erfaring med skader relateret til sportsproblematikker såvel som hos mindre aktive motionister. 

Som Osteopat M.R.O.DK og B.sc. i fysioterapi og med bred erfaring indenfor biokemisk vejledning er jeg i stand til at anskue din problematik fra flere faglige vinkler og være den bedste sparringspartner i din behandling. Oplever jeg, at du har brug for hjælp, som jeg ikke kan tilbyde, vil jeg hjælpe dig videre i systemet og guide dig. 

Tidligere har jeg haft en karriere som professionel fodboldspiller og trænet mig selv inden for næsten alle sportsgrene. Som 25-årig måtte jeg dog indstille min karriere grundet uforklarlige smerter. Først efter afsøgning i bl.a. anatomi, fysiologi, ernæring og neurologi blev puslespillet samlet, og jeg genvandt livskvaliteten. Den læring, jeg fik fagligt og personligt, er uundværlig for mig i dag, og for de mennesker jeg møder i mit daglige virke som behandler. Foruden behandlinger afholder jeg kurser og foredrag for fysioterapeuter, osteopater og andre behandlere, samt underviser på kropsterapeutskolen. 
 

Priser: 

Priser
Første konsultation - 60 min. osteopati: 750,- kr.
Efterfølgende konsultation – 45 min, osteopati .: 750,- kr.

Konsultation for studerende: 650,- kr.

Nutrition and Functional Medicine – 90 min.: 1150,- kr.
OBS.
Medbring en liste over den medicin og det kosttilskud du tager (Kan printes på www.sundhed.dk)

Afbud
Afbud skal ske senest 24 timer før behandlingen.
Ved udeblivelse eller for sent afbud opkræves der 300,- kr.

Kontakt
E-mail: emil@therehab.dk
Tlf: 22 49 49 27